~ my friends ~

Sunday, February 14, 2010

.: saya suka berada di rumah :.

ini adalah cerita yang berlaku pada 13 february yer....

seronok berada di rumah...bukan sahaja sebab bercuti..tp jugak seronok sebab dapat berkumpul dgn umi n adek2 saya..lama tak juma diorg...dekat 3 minggu...sebab dah 2 minggu x balik umah~sedih~

erm..seronok sebab semalam dia dtg jumpe umi...hehehehe...~mood gatal~

okies..ape wat ari ni?ari ni kuar dr pg sampai ptg..............eh x....sampai malam....

pagi2 morning...tp x de la glory morning sgt pon..telah menuju ke pusat kejiranan presint 11 utk bermandi manda!
g swimming owh..bagi menguatkan otot badan ni...nak bg tough sket la..hehe...kata nak make it a routine to go swimming...am trying =)

berikut adalah gamabar saya n cousins bersukaria di swimming pool presint 11 pada hujung januari dulu..tp di sini la saya gi swimming jugak semalam...gambar semalam ader dalam hp umi...x transfer lagi la....

 
 ini adalah kami2 yg gewdiks n hot okies! me n cousins!


  
yes! saya berjaya mengapungkan diri


 
 dis is cute rite? thankie acah for capturing this nice moment..
very natural! i like owh!

pas swimming tu tros gi alamanda...did a bit of shopping..hehe..beli kain...kaler peach..sweet jer..pandai la org binwanis tu goda2 aku n umi n kak ngah utk membeli kain itu yg berharga rm2++..pergh...tp x per la..once in a lifetime kan...huhu..cari punye cari nak gi tempah pown problem la plak...dari satu tailor ke satu tailor..dah masuk waktu zuhur..balik umah dulu utk solat zuhur n juga utk lunch!

makan per?makan lotong...oh! seronoknya!lama x makan masakan rumah...seronoknya dok rumah!wawawa.....

pas2 around 3.30 kuar lg..nak g cari tailor yg sudi menjahit baju kami2 ini...sudila..sudila....dari satu atilor ke satu tailor..naseb ada yg sudi menerima tempahan...mak ai...upahnya..sangatlah mahal..x pernah dalam seumur hidupku menempah baju semahal itu...tapi memikirkan amat urgent..kami gagahkan jua...huhu...jadinya harap2nya cantik la jahitan nyer yer...coz we have TO PAY A LOT for that okies..

settle sudah satu masalah...hantar baju umi n kak ngah juga kat tailor yg baru di'discover'..kat sg merab sana..

masih byk benda yg perlu dibeli..............

pas2 balik solat asar..rileks2 ajer...pas maghrib kuar dinner kat dengkil...nyumnyum..kat malee..saya blanje umi n adek2 saya...seronok..lame x berkumpul dgn family tercinta...

 I L.O.V.E M.Y F.A.M.I.L.Y

balik tidoran di depan tv..................solat isyak dah kul 12 lebey...itu jer la yg berlaku ari ni..

YA Allah permudahkanlah urusan kami..amin...........

No comments: