~ my friends ~

Thursday, September 2, 2010

.; sorry for long silence :.

sangat2 lama tak update kot...
tak berapa nak ada mood dan sangat sibuk...
sedar tak sedar...lama tak lame..kita dah masuk ke 10 malam terakhir bulan ramadhan..
so, macam mana dengan ramadhan korang?as for me...
best...sebab dah pindah dok kat umah kan...jadinyer...seronok..buka puasa dengan family tercinta..pegi terawih together gether...hehehe..
puasa kali ni banyak buka puasa kat masjid besi...stay sampai abes terawih...alhamdulillah...
diberi kesihatan dan keimanan untuk teru menghayati bulan yang penuh keberkatan ni...
pas ni raya..pas tu...oh tidak...less than two months...semoga dipermudahkan urusan...
sangat2 sibuk..macam2 nak settle...alhamdulillah urusan dipermudahkan setakat ni...

bulan puasa ni..teringat pulak zaman berpuasa duduk bujang kat sg besar...bersama2 nomi n kak ros..
pastu langkah longkang je gi surau depan umh...( x pakai spec pon gi surau...hahaha )
pastu senyum2 jumpe cik...eh..pn edzna n pn-to-be intan....
sangat rindu...iftar bersama anak2 di asrama...
tp sebab itulah ada nye perkataan KENANGAN..
terkenang bila sudh berlalu...membiarkan diri merindui pengalaman itu...yang tak dapt ditukar ganti...

pesanan untuk semua yang membaca...terutama untuk anak saya yang tercinta...yang dah besar panjang...bakal cikgu..bakal doktor..bakal engin eer...dan bakal2 sume lah...
teacher doakan yang terbaik untuk korang....
jom sama2 cari malam al-Qadr...amin.... =)

semoga dipermudahkan...amin....
~45~

3 comments:

Lia3003 said...

rindu kak wan.. =(

iradhyra said...

rindu nk berpuasa kt skola..

fidahchomell said...

yana: rindu yana too =(
meh ar dtg umah

nadh: rindu jugak