~ my friends ~

Friday, January 22, 2010

.: lujnah..... :.

kabare?waras ya...hehe...

saje ngetest power...

minggu yg sgt meletihkan......

balik hampir ke jam 5 sejak isnin....

dah boleh jd pengetua kan?hehehehe

td ade meeting warden...n saya juga perlu attend meeting Pusat Sumber Sekolah sebab saya adalah penyelaras Pusat Akses....meeting PSS kul 1.40 pm..meeting warden kul 2...so?

saya perlulah berlaku adil..walaupon lebih nak pg meeting warden sebab nak bincang dasar2 yg kami warden2 dah plan..

saya masuk meeting PSS dalam 20 minit...pas2 tros bergerak ke asrama untuk meeting warden...hebat x saya?sebab keluar dari meeting sama2 dgn pengetua sebab nak g meeting warden...hehehehe

sebelum g meeting.......haruslah MAKAN dulu sebab saya tau meeting ini adalah lama!...dan mmg pon...habis meeting kul 6 pm....huhu~~

kami pon berbincang la dasar2 yang dirancang bersama exco2....sebelum oleh dilaksanakan, perlu dibawa ke mesyuarat...

ala.....mcm nak wat peraturan n undang2 negara la...harus dibincang dalam parlimen dulu kan...ar....gitu lah lebih kurang....

first thing first...BIRO ditukar nama kepada LUJNAH....LUJNAH adalah BIRO dalam bahasa Arab...
nak nmpakn lebih islamic la gitu kan....hehehehe....

berikut adalah beberapa adegan yang sempat disnap oleh warden yang paling comel dan bergaya...........



2 orang warden bujang yg tgh fokus~~~~~


ade ustaz kz di sebalik handbag intan~~


intan n edzna....n kak zana n pengetua....n handbag kak zana



kenapakah cikgu mat bersedih itu?



suasana meeting warden pada 21 jan 2010

begitulah adanya meeting warden pada ari ini.....
n sume warden berjaya membentangkan dasar2 bagi biro yang dipegang...n
harap2 sume dapat dilaksanakn...

tp yg sadisnya...ade perjumpaan dgn dak asrama la plak jumaat mlm sabtu ni....
baru plan nak balik...terpaksa la balik ari sabtu pagi....

nak wat cam no...
saya yang menurut perintah...

akhir kata...
majulah sukan utk negara~motto kak zana untuk lujnah nye~



5 comments:

nawal said...

salam cikgu..
wah.. byknye meeting.. cikgu + warden berkaliber nih
heheh ;p

notakaki: cekgu, saya ex-sliss gak, tahon 2005-2007, sampai form 3, then form four pindah.
saya kenal cekgu ( sape x kenal, cekgu paling cun~) tpi cekgu x knal saya kot.. heheh..;p

fidahchomell said...

macam ku kenal jua kamu ini...nawal wafa 4 firdaus 2008 rite?correct me if i'm wrong...hehe....

muhammad safarin said...

nak snap jugak tuh...heheh

nawal said...

aah! cekgu igt agi! terharunye!!
cikgu, all da best in ur life and love!! ngeh2x~

fidahchomell said...

safarin~saje...aku ngantok sebenarnye ms meeting tuh...tu yg snap gbr tu...hehehe

nawal~insya Allah...saya cube utk tidak lupe students saya walaopun sekejap je jpe..all d best to u too..