~ my friends ~

Tuesday, August 28, 2012

assalamualaikum
dan hye! ^_^
masih belum terlambat untuk mengucapkan selamat hari raya aidilfitri!
maaf zahir dan batin!

dan buat pertama kalinya sejak baligh...saya puasa penuh sebulan!
erk...jangan bat spekulasi itu..saya puasa penuh mungkin sebab alya masih menyusu badan =)

heee...raya tahun ini kali pertama beraya di rumah mertua
sedih dan sayu sebab first tie tidak beraya dengan ummi tercinta..
tapi raya ke4 seronok sebab balik penang semua sekali..
suke...suke... ^_^

rumah ibu mertuaku adalah sangat didatangi orang sanga ramai dari hari raya ke4 sehingglah sebelum saya bergerak ke penang pada hari raya ke4..
*letih basuh pinggan*

dan makan sangat banyak....ish ish...no good!

dan sekarang dah back ti work...heee....banyaknye kerja kene buat..lepas tu dengar2 macam sekolah cuti awal bulan 11, so time is running out!
syllabus takj habis lagi...pbs tak settle lagi...
*stress*

seminggu lebh berkepit dengan alya najihah, semalam macam alya tau2 je yang ummi dia nak start keje..
punyala manja..nak didukung dan dipeluk2 aje..
suus bitol pon tak mau...nak nyut nyut aje...
*pergi sekolah pon dok terbayang muka comel dia...adeh...NAK JADI SURIRUMAH BOLEH?*

banyak sebenarnya nak tulis, sambung nanti...
mau pergi siapkan minit mesyuarat math yang tertangguh itu...hehehehe

No comments: