~ my friends ~

Saturday, December 11, 2010

.: thank you kepada mereka yang sudi bagi hadiah :.

cerita buka hadiah...

hehe...sambung balik entry kawen...ar...tak abes lagi...sesi buka hadiah...nanti ada cerita reception kat sabak bernam pulak...

okies...lepas abes kenduri dalam pukul 4.30, pergi outdoor bersama2 OP..balikd alam dekat2 maghrib...pastu mandi, solat sume...then, zauji kuar dengan encik pengapit pergi minum2..siap pesan balik awal sebab nak bukak hadiah...hehehe...saya suka dapat hadiah...



lepas isyak, dalam pukul 9 lebih, bermula la sesi membuka hadiah...selain saya dan zauji, assistant ramai jugak..iaitu sepupu2 saya turut membantu dalam proses membuka hadiah...banyak owh...tak larat kalau buka sorang2..




banyak dapat electric appliance macam rice cooker dapat 2, toaster dapat 2, table lamp dapat 3, coffee maker dapat 2, table fan pon dapat dalam 2 jugak..jap2 cuba recall balik apa lagi hadiah yang dapat...banyak dapat set cadar jugak...hehe...set comforter jugak, set pinggan, gelas, photo album, kain baju...paling best dapat kain sepasang dari anak2 di usim sana...terima kasih hizami,KA.emmy dan senah..tak lupa set comforter dari anak2 5ds 2009 dan table fan dari form 5 2010...time kasih..time kasih..





above all, my favourite will be hadiah from yana-yana bagi cam plak yang ada gambar saya dan zauji..dan juga satu frame yang ada engraving my name and zauji's name...dan juga buku resipi dari haziq and nadiah dan juga buku tentang wanita from pn fauziah...





erm...hadiah2 tu ada dah yang guna, macam cadar..hehehe...ye la..kene la selalu tukar dan juga toaster sebab sebelum kawen memang berharap dapat hadiah toaster sebab toaster kat rumah dah rosak...hahaha...tak malu kan sebab berharap dapat hadiah...hehehe..






lepas selesai membuka hadiah, umi2 pula sambung dengan aktiviti mengira duit yang disedekah tetamu2 yang hadir...Alhamdulillah...rezeki yang Allah berikan kepada kami...banyak jugak dapat...selessai bayar catering la..




tu je cite bukak hadiah...enjoy!




2 comments:

muhammad safarin said...

wow. bestnye

http://tanpadiriku.blogspot.com/2010/12/hujan-meteor-geminids-meteor-shower.html

nurin said...

uit daling...adiah ko bile aku nk pass ni..

anyway jgn lupa update url baru blog aku ek..hehe...da tuka..