~ my friends ~

Friday, March 19, 2010

.: orang kuat :.

ar....btol ke?benar ke...
adeh....cam maner ni.....




















betul ke sekolah dah nak buka?
maksudnyer cuti mid term 1 dah habis?
sungguh TIDAK BEST!!!!!!!!










tak puas holiday lagi..............................
er.....tak habis marking paper lagi.......aduhai......................










a few more pics to be shared with all of you....


ini adalah orang2 kuat pelamin saya yang terdiri daripada adik saya n sepupu2 saya 
dan juga umi dan juga wan chik saya

mereka jugalah yang bertungkus lumus bersama2 menjayakan hari bahagia saya..
saya sangat2 berterima kasih kepada mereka...
merekalah yang stay back kat rumah saya sampai 1, 2 pagi untuk membantu umi saya...
thanx a lot korang...

nti kak long belanja in another two weeks eh...
hehehe
as promised =)

1 comment:

nadcan said...

bersabarlah tc..